AudioRhoon
Marskramer 17
3161 ND  Rhoon
Nederland
Tel 0650574970
+31650574970


Kvk Rotterdam
51845296info@audiorhoon.nl

English | Deutsch

Met schakelaars muziek maken op de computer.

Wij hebben zeer gebruiksvriendelijk  pakket gemaakt.

Deze bestaat uit een USB schakelaar-interface, schakelaars  en diverse software.

De muzieksoftware betreft Switch Jam en Switch Ensemble. Het zijn zeer toegankelijke muziekprogramma's. De layout is overzichtelijk en begrijpelijk. Om schakelaars op de computer aan te kunnen sluiten is er een USB-schakelaar-interface nodig.

Het totale pakket voor onze Windows computer:

- 1 of meerdere schakelaars

- de muzieksoftware: Switch Jam en Switch Ensemble

- een USB-schakelaar-interface: de JOYBOX

- door ons ontwikkelde gebruiksvriendelijke besturingssoftware (HOTKEY) voor de JOYBOX.

- eventueel een extra verloopsnoertje naar bv hoofdsteunschakelaar


Switch JamIn Switch Jam is men één van de vier muzikanten. Men zingt, speelt saxofoon, keyboard of (bas)gitaar door de schakelaar te gebruiken. Maximaal 4 deelnemers.


Switch ensemble


Switch Ensemble heeft twee verschillende functies. U kunt het gebruiken als sample-speler en als virtueel keyboard. Een sample-speler kan met het beste omschrijven als een muziekfragmentenspeler. Iedere keer als men op de schakelaar duwt, wordt een stukje muziek ten gehore gebracht. Dat kan van alles zijn, een scheurende gitaar, percussie, zang. Men kan ook zelf stukjes zang inladen. Een liedje is dan in stukjes (frases) gehakt. Zo kan iemand met spraakproblemen toch een liedje zingen! De tweede functie lijkt op een "synthesizer" keyboard. Men speelt losse akkoorden of noten. U heeft hierbij de keuze uit 128 geluiden. Het is mogelijk om zelf Tonebells te programmeren.

joybox

De set-up

1. Installeer Switch Jam en Switch Ensemble op uw computer.

2. Sluit de Joybox aan op een USB poort, prik een of meer  schakelaars in de joybox. Activeer met een simpele klik onze "Auto Hotkey" op de meegeleverde USB stick en klaar........

3. Start Switch Jam of Switch Ensemble en spelen maar!
In onderstaande video demonstreert Cedric deze setup met zijn hoofdsteunschakelaars.De orginele besturingsoftware van de fabrikant:

Joybox besturingssoftware Download